Bloggvänner

fredag 25 november 2011

Andra drömmar..


Hej!
Jag fortsätter på temat Drömmar...I natt drömde jag nämligen att någon tagit ner mina julgardiner!! och hängt upp andra ;) o inte var det två likadana heller! låter ju inte klokt ha ha...undrar vad som rör sig i huvudet om nätterna...tror man jobbar för fullt,Men de hängde ju kvar när jag kom upp.Dessa gardiner köpte jag förra året de får hänga med i år också..kortet är från förra året,på köpet får ni se min goa lillebror med hans lille gullunge Viggo,som ni får se då o då :) Var bara tvungen att berätta.....Snart dags för jobb i dagarna tre
Trevlig helg! kramiz
Jessica

14 kommentarer:

 1. Hej!!
  Vilken tur att gardinerna hängde kvar!! Ha ha...ja du man kan verkligen undra hur man får ihop vissa drömmar ibland!
  Önskar dej en bra dag på jobbet!!
  Här har jag knapp ngn lust att gå ut...här vräker regnet ner...och det blåser som tusan...
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hahahaha det var kul!!! :)) Vilken konstig dröm. Vad kan det betyda tro? ;)) Om man skulle analysera den skulle det bli riktigt kul :) Det är lite intressant att de gardiner som ändå satt där då var olika hihi.

  Båda på bilden är ju några ena riktiga sötisar ;)

  Trevlig helg. Nya nätter nya drömmar hehe

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Hej,jättefina gardiner o söt lillebror o lille Viggo också!Hahahah vilka drömmar,skoj att tyda ibland! ha en bra helg kramen från mej! ska börja med pepparkakor nu...Gunilla

  SvaraRadera
 4. Hahahaha.... ja du.... mycket sdom rör sig i skallen till advent;-) hehe....

  Vilken ursöt liten Viggo:-D

  Ha en tokhärlig helg vännen!!!!

  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Såå söt lillkille med fluga och allt. Fina gardinerr har du också, hoppas de sitter uppe! ha en fin advent. Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Ja, hur man kan drömma. Jag drömde härom natten att jag köpte nya röda glasögon som jag inte gillade och att någon snott min häftapparat. Vilket virr varr...säkert julen som triggar igång:) Ha en mysig fredagskväll nu.

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 7. Vilken märklig dröm...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Hej Jessica och tack för dinn gulliga hälsning ♥
  -Ja nog är det mycket som pågår i huvudet nu, både dag och natt ;) - Varje år när jag ska fram med med adventgrejerna är det likadant...alltid är det något som är borta ! Eller så kommer man inte ihåg vad man igentligen hade för grejer ;)
  Sen tar det några dagar innan man vet var man ska ha grejerna...det flyttas fram och tillbaka och maken han märker ingen skillnad ;) !
  Önskar dej en mysig helg, och Viggo, han var en riktig sötunge !
  Kram Anneli ♥

  SvaraRadera
 9. Kanske en sanndröm. Ha en trvlig helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 10. Drömmar är spännande...Jag köpte en bok en gång som handlade om drömtydning. För djup för min smak:) Men jag har ändå kollat någon gång då jag drömmer samma sak flera gånger. T.ex drömmer jag då och då att jag tappar tänderna - fasansfullt!! Det betyder tydligen att man är rädd för att bli gammal enligt boken. JAG?? 43 år?? Jag är ju ODÖDLIG!!:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Hej! Tack för din gulliga hälsning inne hos mig!

  Önskar dig också en trevlig adventhelg så klart!

  Kram Alexandra

  SvaraRadera
 12. Ja, visst är det konstigt hur man drömmer ibland...vilken tur att gardinerna hängde kvar =) Tittar in för att önska dig en härlig lördag! Kram Petra

  SvaraRadera
 13. Viggo är en riktig goding. Dröm nu lungt i natt å inte om gardinmarodörer:)
  Ha en skön adventhelg!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 14. Drömmar kan vara helt galna, jag drömde häromdagen att jag skulle julpynta i vårt hus men det bara större och större. Till slut var det som en skyskrapa och jag var helt förtvivlad över att inte hinna pynta allt till advent:)
  Ha en bra natt utan alltför konstiga drömmar.
  Kram Annika

  SvaraRadera