Bloggvänner

torsdag 24 november 2011

Drömmar..

Hejsan!
Kan tänka mig att det stökas för fullt! Adventsstakar o stjärnor som skall upp.. sladdar skall på plats,o samma visa varje år,var är alla förlängningssladdar?? evigt lånande bland övriga lampsladds förlängningar ;))  o en o annan groda hoppar ur munnen... Visar några bilder ur fjolårets Vakrehjem,det bästa med dyra inredningstidningar är, att man bläddrar om o om igen.. Drömmer sig i väg en stund,eftersom jag inte har ett stort vackert hus på landet eller dessa fina ting,(utan bor i ett radhus byggt på 90 talet) så får man dream on...Man får göra sitt bästa av sina möjligheter o sitt kryp in,För det är ju så roligt ;))
Ha det nu så bra o pynta på....Snart tänder vi första ljuset.
Kramiz Jessica


12 kommentarer:

 1. Ja du vad härligt det är att drömma sig bort en stund. Har inte heller ett gammalt vackert hus på landet...utan ett 1½ plans villa från 60-talet. Men det är inte det som är det viktiga eller hur. Bara man trivs och mår bra. Tagit fram stakar mm idag. Tycker det är sååå mysigt. Kramar till dig från mig / Maria

  SvaraRadera
 2. Ja dessa underbara tidningar:) Jag bor i ett stort hus på landet men det är ändå inte som jag skulle vilja ha i modellen;) Tyvärr är det nog svårt att få allt precis som man vill ha det. Det viktiga är att man har tak över huvudet;)))

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Förstår precis vad du menar! Drömmer mig ofta bort till timmerväggar och brädgolv men här sitter jag med gipsväggar som är omöjliga att spika i. *suck* Avundas de som ändå på något sätt lyckas få sina 90-talshus att se ut som hus från förra sekelskiftet. =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder och underbar tidning! Vissa tidningar spar jag länge och river sedan ut favoritsidorna. Men Vakre Hjem får inte röras...Den sparas som den är!
  (nej det finns inte så många pappersmakare!:))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Halloj Ängeln. Ja här grodas det verkligen i munnen för jag kommer inte åt mina adventssaker och allt annat pyssel för en massa kartonger. Tunga dessutom, hmmmmm nu skulle han varit hemma min hnadlare Sjöqvis så hade han fått det hett om öronen. Såå jag får vänta till på lördag. Ja visst är det härligt med alla dessa tidningar blir som nya efter ett tag igen. Och tur är ju de med dom priserna. Ha de gott nu och stöka vidare i ditt adventspyssel...

  Kram LIsa

  SvaraRadera
 6. Gokväll vännen!
  Det är precis det som är så bra..att man inreder och fixar..allt till det bästa..var man än bor!!
  Ja du..detta med ljusstakar...osv...den som jag köpte förra året..och gillar mest...får jag inte att fungera...så i morgon får det bli en ny...typiskt!
  Ja ja..är som det är.
  Ha en fortsatt mysig kväll!! Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara bilder:-) Vart köpte du den tidningen? Jag var till stan idag och köpte Jeanne d Arcs livings julnummer, men blev lite besviken. För jag hade velat haft bilder att rama in och de verkar ju vara sååå fina i din tidning!!!!

  Ha en fin kväll vännen:-)

  Kraaam Jenny

  SvaraRadera
 8. Ja du en vit mexitegel villa från 67 är inte stora drömmen men helt okej faktiskt om man bara fick göra om men nu väntar julklapps inköp så pengarna rinner snabbt bort (nu igen!. Å du har så rätt om dessa sladdar...

  Ha en skön kväll vännen.
  Kram Katha

  SvaraRadera
 9. Tidningarna är dyra men ger så mycket, älskar dem.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 10. Du har så rätt, precis så är det här hemma... var är förlängnings sladdarna? lampor som inte fungerar ett enda trassel... Fast jag lade ner det snyggt, när jag plockade ner dem.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 11. Lycka till med pyntandet, låter mysigt. Imorgon ska jag pynta kring lite, det blir kul. Då åker stjärnorna o ljusstakarna upp. Tycker det är såå mysigt. Ha det bra. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 12. Hej
  Ja men visst är det så, samma visa varje år, man borde ju lära sig, men inte heller :))
  Underbara bilder du visar, så skulle man vilja ha det :)
  Ha en mysig dag.
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera