Bloggvänner

torsdag 19 januari 2012

Syster..
Hej!
I dag blir det Lilla syster Teresia "Tessan" som får visa upp sig ;)  Hon var en efterlängtat syskon då jag var ensam barn fram tills jag var 12 år, jag lekte ofta att jag hade en lillasyster o så kom hon, lagom tills jag blev en rännande tonåring,men jag var ofta barnvakt när hon var några år ,o när jag flyttat hemifrån så åkte jag hem o passade mina syskon i bland. Tessan bor Nere i Bredaryd med Mattias o har ett litet gulligt hus.Är utbildad florist,så hon har verkligen gröna fingrar,tyvärr så har hon inte fått jobb inom det..Hon har ärvt stora systers intresse för loppisar o gör många fina fynd.Deras hem är fullt av fina ting,vi brukar skoja o säga att nu får det nog inte plats mer ;)) men ändå så gör det det. släktdrag kanske?? 
Tack för ni tog er tid att läsa
I kväll blir det jobb
kramiz Jessica


13 kommentarer:

 1. Åh va kul det är att läsa om dej o din familj! Åh så lika ni är! "Fick" min lillasyster när jag precis fyllt fem...oj,oj,oj va gla jag var/är! Tur att ni har samma intressen,underlättar alltid! Kram på dej! Har du mailadress? :))

  SvaraRadera
 2. Småsystrar har vi visst allihopa, jag längtade också enormt efter en lillasyster, storebror som är 5 år äldre tyckte inte att det var så kul o va med mig inte :)) Min lillasyster kom när jag var 8 och jösses så glad jag blev :)
  Ha en fin kväll.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att läsa om din familj!!
  Tack ännu en gång för att du delar med dej!!
  Ha en fortsatt härlig dag..och en bra kväll på jobbet!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Så härligt med syskon. Jag har inga syskon alls. Vilket kan vara både för och nackdelar. Men jag är ju van :)
  Ha de gott med syster nu, kram Maria

  SvaraRadera
 5. Fina ord om din syster :)
  Hoppas du får en lugn jobbkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej söta..Ja nog är det härligt med syskon eller hur. Fint du skriver om din älskade sys. Åhh att vara loppa är väl helt underbart arvegods eller hur.
  Ha de så gott och jobba lugnt..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Roligt för dig att du fick en lillasyster till slut. Kul att ni har samma intresse. Ha en skön kväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 8. Oj, det var en stor åldersskillnad! Men det funkade säker bättre än för mig - när lillasyrran kom...Jag var 5 år och tyckte det var FULLSTÄNDIGT onödigt med en bebis!:) Men nu är vi de bästa vänner och har varit det i många år!
  Nej, inga jeans här. Ja, tycker inte det är fult -absolut inte (som jag tycker om one-piece-plagg) det är bara det att det är så FEL på mig!
  Då blir det spännande att läsa om dig sedan då!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Hej Syster!
  Vad fint du skrivit om mig jag blev riktigt rörd.

  Kram lillasyster

  SvaraRadera
 10. Så roligt det måste vara att ha en syster som man känner närhet till. Kram

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Visst är det härligt med systrar!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 12. Hej Jessica! Tack för alla snälla hälsningar hos mig! Hmm...hemlig..jag får nog försöka göra något åt det =) Och visst är det härligt att ha en lillasyster! Hoppas du får en riktigt härlig helg nu! Kram Petra

  SvaraRadera
 13. Så härligt med en syster,själv har jag bröder,är nog inte detsamma....men jag har två döttrar och de har ett härligt förhållande..Kramen Lisbeth

  SvaraRadera