Bloggvänner

tisdag 15 juli 2014

♥ Tomater på rad..


Hej!
Tänk vad tomater en planta kan ge..
bara mycke sol sen så!!


Har även dessa Yellow pearl i år igen
(fotot är från förra säsongen)


Har även två gurkplantor för första gången
så det skall bli spännande att skörda
om det blir något förstås
:)

Hur har ni det?! semester kanske..
Tur i oturen för mig att jag blev sjuk innan
(min riktiga) semester som börjar på 
Söndag
så håll tummarna att det ger sig helt nu!!

Här är det grått o lite regn i luften i dag
åh nu mullrar det lite långt borta!

Nä nu vankas 11 kaffe

Må så gott
o tack för titten
kram kram Jessica

♥♥



10 kommentarer:

  1. Hej hej,

    Sitter och går igenom min blogg lite grand, bloggvänner, promenerar runt lite förstrött och hamnade här hos dig via en gemensam bloggvän - Roziefilosoferar, gillar ditt upplägg på bloggen, ikonerna på dina bloggvänner.
    Känner att jag vill återvända hit fler gånger, önskar dig en skön fortsatt tisdag
    Kram/Veronica

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för att du ska bli frisk innan semestern börjar. Mina tomater har inte kommit så långt ännu. Jag var lite sen i starten men blommar gör de allt. Vi får väl se vad det blir av de.

    Må så gott

    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Klart att jag håller tummarna...det har jag gjort hela tiden som du varit sjuk..:-). Så nu hoppas jag verkligen att det hjälper...fniss!
    Så kul och gott med både tomater och gurka!!
    Ha nu en fortsatt mysig kväll!!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  4. Vi håller tummarna så Du får en bra semester , det önskar vi alla. ha det skönt var än färden bliver, var det inte i Italien? Ja vi får se
    kram Hajan

    SvaraRadera
  5. Skönt att du känner dig piggare nu igen. Egenodlade Tomater är så gott, mycket godare än köpta man blir bortskämd med det när man har växthus speciellt.
    Önskar dig en skön kväll
    Kram Meta

    SvaraRadera
  6. Hej på dej min vän!
    Hoppas du mår bättre ?.....brukar också odla egna tomater, men i år har jag varken sått eller satt plantor och dyl....vi flyttade ut så sent i år...och så hade jag ingen lust, hihi....
    Kram på dej
    Bia

    SvaraRadera
  7. Så bra att du ändå mår bättre!! När man har semester ska man vara frisk. Är du inte helt återställd får de sjukskriva dig längre. Bestämmer jag i af :))

    Mina tomater hinner inte mogna innan det blir för kallt. De stora sorterna blommar nu medan den lilla busktomaten har chans att mogna för den har små tomater nu.

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  8. Hej Jessica :) Skönt att du är frisk. Vad roligt att kunna ta sig en tomat och äta på när du är sugen, och de smakar ju så gott. Jag har jordgubbar, smultron, morötter (hoppas att det blir några) och dill. Kul att se det växa. Här har det regnat sedan i måndags. Har hunnit en massa inomhus. Innan dess hade vi sol och värme i nästan två veckor. Må så gott och ha en riktigt skön och trevlig semester. Kram Katarina :)

    SvaraRadera
  9. Skönt att du mår bättre...härligt med egna tomater
    kram Rosa

    SvaraRadera
  10. Så roligt att kunna skörda egna tomater! Jag har gjort några försök men inte lyckats riktigt bra, men det är bara att göra ett nytt försök nästa år.. =) Hoppas du mår bättre nu och att eländet är helt borta när det blir dags för semester. Jag jobbar sista dagen imorgon, sedan blir det tre veckors ledighet här. Ska bli så skönt! =)
    Må så gott!
    Kram Petra

    SvaraRadera