Bloggvänner

måndag 26 mars 2012

Njuter...





Hej!
kul att så många hittat till min lilla utlottning ;) Bara att hålla tummarna nu.Tror jag prickat in min semester väl,16 grader o sol underbart!
Sonen har åkt till Sälen på skolresa Sön-Tors, så det är bara Gubben o jag hemma (han är tillfälligt hemma några dar)där rök mina ensamma dagar... ;)))) Hur förvaltar man några lediga dagar när man både vill slappa,plantera,putsa fönster,byta gardiner,hälsa på vänner,syskon släkt som man inte hinner annars,rensa i skåp o förråd etc.....
Tror jag trivs bäst med att både fixa lite, samtidigt som man tar kaffe koppen med sig ut o njuter en stund! Vi kvinnor har väl det i oss att vi ska vara på alla ställen samtidigt!Dålig är man på att vara här o nu!
Hur som helst köpte jag lite plock mat i dag, super gott Revben,pot sallad,marinerade grönsaker ,tsatsiki 
till det Påske brygd 
Mumsfilibabba...
Nu blir det kaffe på maten o en ny tidning 
Ps!tulpanerna köpte jag i Lördags,kunde inte motstås
Ha en fin vecka!
 kramiz Jessica
  

16 kommentarer:

  1. Mmm... man borde absolut bli bätre på "här och nu".
    Vilken mumsig mat. Här blir det våfflor idag. Blev inga igår... :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lagom är bäst....Njut av kärleken med din vän! Kramen Lisbeth

    SvaraRadera
  3. Ja, vi kvinnor flyger och far!:) Själv trampar jag i lera idag...Jag försöker förtvivlat boka en kundbesöksrutt på onsdag. Har fixat barnvakt och allt, men ALLT kärvar! Har bara fått till ett enda besök i Habo. Det går ju inte...Anna K svarar inte och jag har lämnat meddelande och mailat också. Kanske får jag tag i henne imorgon. En kund i Tranås kunde inte, en på Visingsö hade lagt ner butiken, 2 till har inte svarat...Så här står jag. Men så kom jag att tänka på att du ju åker på lite små turer! Har du kanske något tips på någon fin shabby chic eller blomsteraffär i t.ex Huskvarna?
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Förstår att du njuter av allt positivt som händer kring dej nu ♥ Klokt att välja bort en massa måsten, och ta tillvara och leva i nuet ! En sak i taget...Jo det borde vi kvinnor lära oss av våra män ;)
    Varma kramar till dej !
    Anneli ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Guuuud,va skönt att få vara lite långledig,det behöver man ibland för att "ladda"batterierna.Kraaam Ulrika

      Radera
  5. Härligt med semester! Jag längtar till påsken då det är dags för lite ledighet igen. Påsklovet här ligger veckan efter påsk - så det är åtta jobbdagar kvar ;0)

    Njut av dina dagar. Planera inte så mkt utan "bara va"

    Kramen jenny

    SvaraRadera
  6. Ja, varför skall vi alltid flänga runt och göra flera saker på en gång?! Ta det nu lugnt på din semester! Njut och greja i lagom takt.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!!
    Så skönt med semester!! Även om du har massor av saker du skall göra...så kan du ju ta dom i din egen takt...du har ju Semester!!!
    Njut och ha det gott!!!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  8. Härligt det låter ♥ Bra att du tar det lilla lugna o köper Take Away--man behöver varava ner ibland;) Gör man lite pö om pö är man snart av med de flesta måsten...! (Ungefär som när man putsar fönster;))
    Ha en härlig kväll! Kram fia

    SvaraRadera
  9. Hej vännen vilka härliga tulpaner o häftig färg. Maten hade jag inte tackat nej till heller. Jag tycker du ska stoppa undan alla måsten o njuta av solen när den väl är framme. Så härligt med fri egen tid.
    Ha det så jätte skönt kram Beijan

    SvaraRadera
  10. Hallå

    Härliga vårbilder ifrån dig. Gott med plockmat och bara njuta. Ha det gott på ledigheten.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  11. Vad skönt med lite ledighet för dig, det behövs ibland, man behöver ladda batterierna. Ha en skön vecka. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  12. Åh vilken tur du har..prickat så bra:))Tack du goa för skryt om mej på mitt inlägg! Ja det ringer SÅÅ sällan på min telefon o knappast halv nio.Den stod ju på ljudlöst men nästa gång ska den stängas av helt,hihihi..Ha det goot med allt du ska/vill göra.Kramen / Gunilla

    SvaraRadera
  13. Så härligt du har det och välj att fortsätta göra bara det du vill! Det är ju så semester ska vara, resten finns ju kvar...
    Ha det underbarast och njut, njut, njut :)
    Kram Sussi

    SvaraRadera
  14. kathas kortmakeritisdag, mars 27, 2012

    Härligt vännen njut av ledighet!
    Så fina tulpaner Super läckra!
    Kram Katha

    SvaraRadera
  15. Ja, visst är det svårt att göra bara en sak i taget?=) Ser ut som om din semester startat riktigt bra, glöm nu inte att unna dig lite ledigt också! =)
    Må så gott i solen! Kram Petra

    SvaraRadera