Bloggvänner

tisdag 7 februari 2012

Lite humor...

Hejsan!
Från det ena ämnet till ett annat...
Varför är det så svårt att förändra sin livsstil, göra det där som man vet så väl,äta nyttigare, motionera mera! i perioder har jag o min kompis traskat 5 km efter jobbet 2-3 ggr veckan i månader,sen kom en förkylning i vägen och vädret o sen var det skönare att komma hem och så tog det slut! Jag är för glad i mat o fika det är felet.... Hittade denna bilden på nätet tyckte den var lite skojsig
Nu banne mig ska jag förändra min livsstil
För 111 gången gillt
kanske lyckas jag denna gången
Lovar inget...
Vi har i alla fall återgått till 5 km rundorna 
1 ggr/veckan 
Kramiz Jessica

21 kommentarer:

 1. Rolig bild!
  Vad är det man säger, den bästa motionen är den som blir av :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Ha,ha,ha, jo nog är det sant att man ändrar sin livsstil väldigt ofta, men ständigt kommer tillbaks till den vanliga ;) - Så var det för mej förrut också innan jag blev sjuk.
  - Det är nog kniven på strupen som ska till innan man ändrar sina vanor.
  Men att röra på sej är nog det viktigaste och att äta förnuftig kost...Men en kaka och en chokladbit då och då får man väl unna sej ;)
  Ha det gott !
  Kraaamar Anneli ♥

  SvaraRadera
 3. Ja kan hålla med om att bilden är passande. O gott med fika o mat är det också. Men jag har inget val hade igen korkade kärl så när jag fick nya var det bara att ta tag i livet. 30 minuter om dagen och ett pass på 1 1/5 timma i veckan det går. Nu när jag är förkylt hoppar jag det långa passet. Och tar 30 min i sakta mak i stället. O nu är det som ett gift. Men skönt men jag kan äta med gott samvete nu. Så du kommer garanterat igång bara kämpa på. Jag ska leta upp butikerna när jag kommer till Jkpg på torsdag ska bli spännande. ha en skön dag kram Beijan

  SvaraRadera
 4. Hahha vilken rolig bild...vi har väl alla våra svackor...det är skönare att gå från gymmet än till...men känslan är ju övertygande att jag gått på rätt håll...

  SvaraRadera
 5. Ja det ska gudarna veta att det inte är lätt. För mig tog det lång tid och massor av dieter innan jag bestämde mig. På riktigt. Det är den där viljan man behöver. Sen bestämde jag mig att ett till misslyckande klarade jag inte av så om jag så skulle svimma eller grina av hunger så skulle jag INTE fuska. För mig funkade det bra med Cambridge en vecka. Bara för att få den där rivstarten. (-3,8 kg) som gör att man börjar se hopp. I mitt fall handlade det om att redan innan jag började en diet så kände jag mig misslyckad på nåt vis. Att jag inte skulle klara det osv... Men DET gör man. Gäller bara att ha den där rätta jävlar anamma viljan som är på rymmen låååångt långt bort ibland;-)Allt handlar om ens vilja och självförtroende. (Och det är ju inte på topp efter alla misslyckanden direkt!) Men den finns där...Gäller bara att ta fram den. REJÄLT!
  Sen måste jag ju bara säga att Lchf är världens bästa "diet" Gudomligt god mat varje dag is da shit:-)!!!!

  Kraaaam Jenny

  SvaraRadera
 6. Ha ha vilken härlig bild!:)
  Håller med om att det är svårt att komma igång.
  Speciellt den här tiden,vill hellre mysa under en filt.
  Brukar bli bättre framåt våren.
  Kram Carita

  SvaraRadera
 7. Ja men visst är det svårt... Speciellt om man är en godisråtta som jag och en riktig fröslort :)) Jag fixar inte så många minusgrader... Men till våren :) Säger jag nu i alla fall.
  Du är duktig tycker jag :)
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Hahahaha ja men visst! Tack för det! Jag har funderat på vad de heter och nu tack vare dig behöver jag inte fundera :))

  Jag är en skam för mig själv. Hittar på och kommer med undanflykter att slippa motionera fast jag absolut behöver. Ja så är det.Men jag har börjat tänka hårt på det iaf, en början ;))

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!!
  Alltid en bra början!! Med promenaden...
  Ja, det gäller ju att ha motivationen..och framför allt att ge sig tusan..på saker och ting!!
  Jag har ju tränat mycket..men har tyvärr inte riktigt kommit igång..igen efter min operation..
  Men men hoppas att min motivation..också..snart dyker upp..:)
  Ha en fortsatt mysig kväll!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 10. haha vilken härlig bild!! Jaa du du ÄR inte ensam alls förstår du! Men skam den som ger sig eller hur? Kramen till dej Gunilla

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig bild, varför är allt gott inte nyttigt.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 12. Kul bild! Ja inte tusan vet jag varför det är så:( Hopplöst! Jag har klarat mig rätt bra nu i 4 veckor, nyttig mat och motion, men jag vet soffan och godis lockar mycket mera.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 13. Hej hjärtat..ja du om jag visste skulle jag bli rik och många kilon fattigare. Men ibland har man styrkan och ibland inte. Det är liksom de där att verkligen komma igång för sen är de ju så rackarns roligt. Håller tummarna och startar jag med få se hur vi lyckas. Har ju fått en sån där gångbana av mannen..

  Kram LIsa

  SvaraRadera
 14. Hej vännen... Du, jag har samma problem! Det är så fruktansvärt svårt!!! Men man måste väl lära sig att äta det där gottiga med motta, men hur lätt är det då?!?

  Själv tränar jag zumba ett par gånger i veckan nu. Det är roligt och skönt!

  Kram Alexandra

  SvaraRadera
 15. Hej, Jag säger detsamma. Varför ska det vara så svårt!?
  Duktiga ni är som kommit igång :) Kram Tilda

  SvaraRadera
 16. Otur det där, att bli sjuk när ni kommit igång, men nu verkar ni ju hittat tillbaka till promenaderna, låter riktigt härligt! Det gäller ju att kunna hitta den där träningsformen man tycker är rolig och göra det till rutin, då går det ju av bara farten sedan! Och visst ska man få unna sig lite gott, det måste man ju få! =) Önskar dig en härlig dag, Jessica! Kram Petra

  SvaraRadera
 17. Haha vad kul biLd, lycka till med den nya livsstilen!
  Så fint ni firade far på hans 60 årsdag!!!
  Härliga sommar bilder :)
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 18. Hej gumman! Tack för hälsningen häromdan.lite piggare nu i kväll tycker jag allt! Ha det gott kram Gunilla

  SvaraRadera
 19. Se framåt vännen. Så duktiga ni är som kommit igång igen.
  Lycka till!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 20. Hejsan och grattis igen, min mail ligger under min profil men det går bra så här med! Jag har skrivit av din adress och tänkte om jag kan ta bort ditt inlägg så inte din adress ligger synlig,ska se om det funkar.Skickar den imorgon om jag hinner.Nästa vecka ska du ha den iallafall! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera